2
Jag är 14 år och är oskuld. :( Har haft en hel del killar men har inte haft sex. Bara hånglat typ. :( Min senaste kille ville ha sex men inte jag för jag var rädd att han skulle tycka att mina bröst är för små. Dom är lite för stora för 65A och fyller 70A men asså såfort man tar av bhn är dom skitsmå och äckliga. :( För tänk om jag blir tillsammans med en kille och så tar han av mej bhn och så slaknar hans kuk för att han ser hur fula mina bröst är? Vad ska jag göra? Det här är helt seriöst, jag lovar. Inga dumma kommentarer tack, vill verkligen ha hjälp.

Kommentarer

 1. 0
  Saboonvin

  Saboonvin 1651 dagar sedan Permalink

  Kik?

 2. 0
  Kille96a

  Kille96a 1731 dagar sedan Permalink

  Sen tycker jag att du inte ska vara orolig du har säket fina bröst bara det att du inte ser det själv.

 3. 0
  Kille96a

  Kille96a 1731 dagar sedan Permalink

  Killar kan ser över sånt. Plus de är nog inte så illa som du säger. Men har du svårt och slapna av eller känner att det är ett problem att du inte vet vad killen tycker så fråga han. Säg att du är osäker och vill veta. Killa gillar alla olika typer av bröst. Speciellt unga killar är inte så kräsna. Sen så är det ju inte bara dem han myser med. Glöm inte att du har resten av dig själv som säkert är underbart.

Vem röstade upp denna bikten

Om Biktme.se

Biktme.se är en webbsida som innehåller era synder, pinsamheter eller med andra ord bikter. Temat är humor men vi har bikter om allt mellan himmel och jord. Registrera dig idag för att dela med dig av dina egna hemligheter!

Senaste kommentarerna