4
Jag började snacka med en kille på internet för ett tag sen. Tyckte han verkade trevlig och så. Sen fick jag reda på att han bor typ två mil ifrån mig och han brukar ofta vara där jag bor, alltså ja, i närheten. Sen börja han snacka om sex och jag hade inget emot det, han hade haft sex några gånger och jag berätta för honom att jag är oskuld. För det är inget jag skäms över. Då är man ju extra trång, det gillar ju både grabbsen och bruttorna (är bisexuell) ;). Aja, sen sa han att han tände på att binda fast tjejen han har sex med, han sa att han älskar att hon är alldeles hjälplös och det enda hon kan göra är att ge honom njutning. Jag blev typ kåt bara av att han sa det. Han berättade mer och mer om vad han tände på, och han tänder tydligen på att slå mig, spotta på mig, göra illa mig osv. Han säger att han tänker våldta mig för det tycker han tydligen är grymt hett. Det tyckte jag med. I början. Nu känns allt konstigt. Han tvingar mig att pulla i röven. Gå till skolan utan underkläder, i typ jätte korta skjolar och tighta genomskinliga linnen. Oh ja, han började tvinga mig till det EFTER att vi hade träffats. Vi har aldrig haft sex men han har flyttat in hos sin kompis som bor i trapphuset bredvid. Nu tvingar han mig pulla framför honom/dom. Både i röven och fittan. Och han tryckte upp en hårsprayflaska i min röv. DEt gjorde så ont att jag började gråta. Han och hans kompisar som kollade på bara hånskrattade, gav mig örfilar och spotta på mig. Dom kallar mig för deras lilla hora, slyna, slampa, fitta osv. Och dom skriver saker på mig. En gång skrev dom med spritpenna och stort "KNULLA MIG HÅRT!" på min mage. Jag tänder på att bli förnedrad, det gör jag. Men inte att bli skadad. Han har tillochmed tvingat min kompis att slicka mig medans han var i telefon. Hon är homosexuell och jag är, som sagt, bisexuell. Och ingen av oss ville göra det, vi ville inte förstöra något. Men vi snackar inte mkt längre. PÅ GRUND AV HONOM. Och btw, han är 17. Jag är 13.

Kommentarer

 1. 1
  Kille96a

  Kille96a 1962 dagar sedan Permalink

  Ingen ska behöva gå igenom det du gått igenom.

 2. 0
  Kille96a

  Kille96a 1962 dagar sedan Permalink

  Det är lättare än vad man tror att råka hamna i en destruktiv situation med en kille eller tjej. Som du berättar så är det ju inte bra för dig att du har denna realtionen till din vän. Vill du fortfarande snacka med honom så får du sätta ner foten och säga var gränsen går. Annars så är det fullt okej att igonrera han. Dock så måste du vara tydlig då med att du inte vill snacka med/träffa han igen. Han låter farlig så se gärna till att ha någon nära att snacka med så att någon vet vad som händer så att det inte går ännu värre. Lycka till gumman

 3. -1
  Dige

  Dige 1970 dagar sedan Permalink Visa / Göm

 4. -1
  Dige

  Dige 1970 dagar sedan Permalink Visa / Göm

 5. -1
  Dige

  Dige 1970 dagar sedan Permalink Visa / Göm

Vem röstade upp denna bikten

Om Biktme.se

Biktme.se är en webbsida som innehåller era synder, pinsamheter eller med andra ord bikter. Temat är humor men vi har bikter om allt mellan himmel och jord. Registrera dig idag för att dela med dig av dina egna hemligheter!

Senaste kommentarerna