8
jag e en tjej på 13 åa och jag tänkte att nu e det min yur att bikta mig .. : ) jag e typ överkåt hela tiden !! när jag e ensam hemma pullar jag alltid !! (även om jag inte e ensam hemma:p) jag blir alltid så jävla våt och det e skit skönt ! och nu har jag oxå hittat ett skåp med massa p-rullar hemma! snacka om att man blir kåt när man kolalr på dom ! jag vet inte varför jag blir så kåt hela tiden , e de normalt? jag har till och med låtit en hund slicka mig i fittan , skit skönt! men nu e det så här : när jag pullar måste jag tänka på något . jag brukar tänka på min granne , som jag tycker e äklig och feet ! men så fort jag vill pulla så blir han heltplötsligt skit sexig ! men när jag pullar så använder jag fingrarna , och jag trycker liksom inte in och ut dom utan drar dom fram och tillbaka på fittan , e det så man gör ? det e iaf skit skönt !! komentera! /våt kåting ! ;)

Kommentarer

 1. 0
  wallman

  wallman 1432 dagar sedan Permalink

  Så djävla nice fortsätt du och njut du

  Kom ska du få smaka lite kuk så du blir glad

 2. 0
  William97

  William97 1506 dagar sedan Permalink

  Kåta tjejer kika williamo16 är 16 år

 3. 0
  tandfen8D

  tandfen8D 1696 dagar sedan Permalink

  Kika tandfen8d för att byta nakenbilder, bara tjejer

 4. 0
  Kille96a

  Kille96a 1731 dagar sedan Permalink

  Hej aa det är så många pullar! Det är oftast det som är skönast om man inte ska andvända saker. och det är normalt att pulla/runka mycket. Speciellt när man är i tonåren! //Kille 19

 5. 0
  jarko

  jarko 1733 dagar sedan Permalink

  Låter härligt, blir kåt av det du skriver. Om du vill kan vi ha kontakt

Vem röstade upp denna bikten

Om Biktme.se

Biktme.se är en webbsida som innehåller era synder, pinsamheter eller med andra ord bikter. Temat är humor men vi har bikter om allt mellan himmel och jord. Registrera dig idag för att dela med dig av dina egna hemligheter!

Senaste kommentarerna